Bilete BRUCE DICKINSON The Mandrake Project - Special guest Trooper - 3 iun - Arenele Romane

BRUCE DICKINSON The Mandrake Project - Special guest Trooper

Arenele Romane, București

luni, 3 iunie

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
ACCES GENERAL
PREMIUM (loc pe scaun in sectoarele E si K)
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Acces ora 18:00

BRUCE DICKINSON The Mandrake Project. Special guest TROOPER.

BRUCE DICKINSON revine la București pe 3 iunie 2024. Concertul va avea loc la Arenele Romane și face parte din turneul de promovare a albumului The Mandrake Project, primul material solo al artistului în aproape 20 de ani.

Special guest: TROOPER

Cunoscut în întreaga lume ca unul dintre cei mai importanți și distincți vocaliști de heavy metal din toate timpurile, și ca solist al legendarei trupe Iron Maiden, Bruce Dickinson a lansat un nou album solo pe 1 martie, sub egida BMG Records, intitulat "The Mandrake Project", pe care il va prezenta live, pe 3 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti. Concertul face parte din turneul cu nume omonim, demarat in luna aprilie a acestui an.

Bruce Dickinson va imparti scena pentru a doua oara cu Trooper, la aproape 16 ani de la concertul Iron Maiden de pe Stadionul Cotroceni, unde trupa a fost invitata ca special guest.

Biletele pentru concertul BRUCE DICKINSON de pe 3 iunie, de la Arenele Romane, pot fi achiziționate în rețeaua iaBilet si la tickets.emagic.ro, la prețurile de 195 lei (categoria Acces General) și 325 lei (categoria Premium, cu  loc pe scaun în sectoarele E si K).

Un eveniment organizat de Emagic și Live Nation, susținut de Rock FM.

***

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale inainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic, precum și a siteului și paginilor de social media iaBilet.ro înainte de participarea la eveniment.