Bilete Concert Celine Dion la Bucuresti pe Arena Nationala - 25 iul, ora 17:00 - Arena Națională

Concert Celine Dion la Bucuresti pe Arena Nationala

Arena Națională, București

duminică, 25 iulie, ora 17:00

Cumpărarea de bilete este temporar dezactivată de către administrator. Te rugăm să revii în câteva momente.

Detalii

Bucuresti, 10 iunie 2020 - Concertul Celine Dion, ce urma sa aiba loc pe 29 iulie la Arena Nationala din Bucuresti, va fi amanat in contextul pandemiei COVID-19. Evenimentul urmeaza a fi reprogramat pentru 25 iulie, anul viitor. Biletele achizitionate isi pastreaza valabilitatea.

Celine Dion a anuntat astazi ca turneul COURAGE WORLD TOUR va fi reluat in 2021. Datele initial programate pentru anul acesta si amanate apoi din pricina COVID-19 au fost reprogramate pentru primavara anului 2021. Spectacolul din Bucuresti este reprogramat in 25 iulie 2021.

“Chiar am sperat sa revenim pe scena candva anul acesta, dar nu este nimic mai important decat sanatatea si siguranta tuturor. Toata lumea a trecut printr-o perioada atat de dificila in timpul acestei pandemii, iar inima mea se îndreapta spre toți cei care au suferit. Stiu ca pana la urma vom trece de asta impreuna si vom recupera timpul pierdut. Imi e dor de spectacolele noastre… abia astept sa cant din nou cu voi toti. Aveti grija de voi… ne vedem curand!”, a declarat Celine.

Pentru managementul artistei si organizatorii evenimentului, siguranta si sanatatea publicului sunt prioritatea numarul unu. COURAGE WORLD TOUR va reincepe in primavara lui 2021 si se va desfasura in 32 de orase din toata Europa pana in vara, inclusiv in Bucuresti.

"Ne pare rau ca Celine Dion nu va mai putea sustine concertul de la Bucuresti la data stabilita. Pandemia de COVID-19 are un impact devastator nu doar asupra sanatatii populatiei si a sistemului medical, dar si la nivel social si economic, industria muzicala fiind printre industriile afectate grav. Ne aflam intr-un context unic in istoria recenta, trecem toti prin momente cu adevarat dificile si suntem siguri ca fanii Celine Dion din Romania inteleg pe deplin aceasta situatie." a declarat Laura Coroianu, Director Emagic, organizatorul spectacolului din Bucuresti.

Spectacolul Celine Dion de la Bucuresti face parte din turneul “Courage World Tour” de promovare a albumului omonim, ce urma sa cuprinda aproape o suta de orase din intreaga lume. Artista a sustinut deja 52 de concerte sold-out pana in luna martie a acestui an. Evolutia raspandirii coronavirusului si masurile de preventie adoptate de autoritati in ultimele saptamani au determinat-o pe artista sa amane partea Europeana a turneului, treizeci si patru de concerte din douazeci si patru de orase - inclusiv Bucuresti - urmand a fi reprogramate anul viitor.

Biletele achizitionate pentru data de 29 iulie 2020 isi pastreaza valabilitatea pentru 25 iulie 2021. Ultimele bilete disponibile se pot achiziționa AICI.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

  • Organizator: EMAGIC LIVE S.R.L / CUI: 30704075
  • Adresa: România