Bilete Concert Depeche Mode si HÆLOS la Bucuresti pe Arena Nationala - 26 iul '23 - Arena Națională

Concert Depeche Mode si HÆLOS la Bucuresti pe Arena Nationala

Arena Națională, București

miercuri, 26 iulie '23

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

HÆLOS deschid concertul Depeche Mode de pe 26 iulie, la Arena Națională .

HÆLOS va deschide concertul DEPECHE MODE ce va avea loc la Arena Națională din București, pe 26 iulie 2023. Trupa se va alătura turneului mondial „Memento Mori”, cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode și primul după mai bine de cinci ani. Biletele pentru concertul de la București sunt disponibile la bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro și în rețelele iaBilet.ro

HÆLOS

"Unele lucruri capătă sens imediat. Altele necesită puțin mai mult timp." HÆLOS - Lotti Benardout, Dom Goldsmith si Daniel Vildosola, se încadrează în cea de-a doua categorie. Trupa s-a înființat la sfârșitul lui 2014 și abia în 2020 a devenit independentă, când a avut libertatea de a-și permite să nu se grăbească.

Toate piesele lor par să cartografieze lunga călătorie de la disperare la alinare, de la stres la refugiu. Pe scurt, întreaga dinamică a vieții urbane.

Fiecare piesa pe care HÆLOS o compune sună ca un ritual, ca un proces de a gestiona momentele dificile; piesele lor ne aduc aminte de aceleași străzi pustii din zori de zi înconjurate de muzica celor de la Massive Attack, Portishead sau a altor artiști din zona muzicală electronică ce și-au petrecut anii '90 găsind catharsisul după perioada de rave.

Turneul „Memento Mori” vine după lansarea din luna martie a albumului omonim, cel de-al cincisprezecelea material de studio Depeche Mode.

Discutând despre Memento Mori, Martin Gore a declarat: “Am început lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioadă. După pierderea lui Fletch, am decis să continuăm, fiind convinși că el asta și-ar fi dorit, iar acest lucru nu a făcut decât să confere proiectului o semnificație aparte”.

“Lui Fletch i-ar fi plăcut la nebunie acest album. Suntem nerăbdători să vi-l prezentăm live” – a adăugat Dave Gahan.

 

INFORMAȚII GENERALE DESPRE PACHETELE VIP

 

Biletele VIP VOR FI VÂNDUTE DOAR ONLINE!

 

Vă rugăm să rețineți că orele evenimentului menționate în acest e-mail de confirmare pot varia față de orele care vor fi stabilite pentru pachetul VIP. Vă vom comunica programul complet prin e-mail, cu cel mult 5 zile înaintea evenimentului.

Toate pachetele sunt NERAMBURSABILE și NETRANSFERABILE.


NU SE VOR ACORDA RESTITUIRI sub nicio circumstanță, cu excepția cazului de anulare a concertului sau a întregului turneu.

NU VOR FI PERMISE SCHIMBĂRI DE NUME, sub nicio circumstanță.

Orice articol fizic, precum articolele de merchandise și insignele laminate comemorative, va fi înmânat în seara spectacolului.Orice articol laminat de colecție deține rol exclusiv comemorativ și nu obține sau autorizează accesul în locație sau în zonele din culise.

 

PACHET VIP 1 HOT SEAT


Cele mai bune locuri PL1 din locație.
Limită de comandă: 4 bilete de persoană
Stocul de bilete rămas după încheierea perioadei de pre-sale va fi transferat și disponibil la vânzare generală.
Pachetul include:
• Bilet cu cel mai bun preț pentru cel mai bun loc - PL 1 CATEGORIA 1 (Loc 1);
• Afiș de turneu în ediție limitată VIP;
• Articol-cadou cu design special VIP;
• Culoar de acces special și personal dedicat categoriei VIP la fața locului.

——


PACHET VIP 2 EARLY ENTRY (ÎN FAȚA SCENEI)


Bilet în picioare, în fața scenei (GAZON A)
Limită de comandă: 4 bilete de persoană
Stocul de bilete rămas după încheierea perioadei de pre-sale va fi transferat și disponibil la vânzare generală.
Pachetul include:
• Bilet în picioare, în fața scenei;
• Intrare permisă mai devreme direct în fața scenei, înaintea deținătorilor de bilete standard GAZON A;
• Culoar de acces special și personal dedicat categoriei Early Entry la fața locului;

 

Acces minori:

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului si luminilor foarte puternice. Însă dacă părinții aleg să vină însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziționând bilete de acces și pentru acestia. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult, posesor de bilet propriu.

Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție. Castile de protectie sau dopurile de urechi NU vor fi asigurate de catre organizatori.

 

Un eveniment organizat Emagic, powered by BCR.

 

***

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic, precum și a siteurilor și paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere (iaBilet.ro), înainte de participarea la eveniment.