Bilete JACOB LEE: The Lowly Lyricist Tour - 21 mar '23, ora 19:30 - Club Control

JACOB LEE: The Lowly Lyricist Tour

Club Control, București

marți, 21 martie '23, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

JACOB LEE revine in Romania pe 21 martie 2023, la Club Control din Bucuresti. Supporting act: JOSH SAVAGE

Dupa doua showuri sold-out in Romania, in 2019, compozitorul Jacob Lee revine la Bucuresti pe 21 martie 2023, la Club Control.  

Compozitorul si cantaretul stabilit in Australia, Jacob Lee, are la activ peste 270 milioane de vizualizari pe YouTube si 210 milioane de ascultari pe Spotify ca artist independent. 

Dupa ce a lansat trei EP-uri de 4 piese, doua albume de studio si 140 de videoclipuri pe YouTube, Lee face ultimele retusuri la cel de-al treilea album al sau, Lowly Lyricist, pe care il va prezenta in noul sau turneu – The Lowly Lyricist Tour.

Biletele pentru concertul de la Club Control, de pe 21 martie, pot fi achizitionate de la tickets.emagic.ro si din rețeaua iaBilet.

Cantat de Radio Guerilla

***

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic