Bilete Piaf the Show - Nathalie Lermitte - 3 mar, ora 19:00 - Sala Palatului

Piaf the Show - Nathalie Lermitte

Sala Palatului, București

duminică, 3 martie, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Piaf! The Show, spectacolul care a electrizat Broadway-ul, in interpretarea extraordinarei Nathalie Lermitte, ajunge in sfarsit si in Romania pe 3 martie 2024. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, iar biletele pot fi achizitionate de la tickets.emagic.ro si din retelele iaBilet.

Considerat cel mai mare succes francofon din lume, spectacolul PIAF! The Show a avut mai mult de 600 de reprezentatii in peste 50 de tari, depasind vanzari de peste un milion de bilete, o realizare deosebita pentru aceasta productie care contribuie in mod semnificativ la promovarea patrimoniului muzical francez si a culturii francofone in intreaga lume. 

Conceput si regizat de Gil Marsala, PIAF! The Show este unanim considerat de apropiatii lui Edith Piaf cel mai frumos tribut adus vreodata carierei cantaretei si s-a jucat cu casa inchisa pe scenele celebrelor teatre din lume, precum Carnegie Hall din New York sau Olympia din Paris.

De la debutul carierei sale in 1935 si pana la momentul trecerii sale in nefiinta, in 1963, Edith Piaf, nascuta Edith Giovanna Gassion, a fost si a ramas o figura emblematica in peisajul musical mondial. Ea este considerata cea mai mare cantareata din Franta si una dintre cele mai celebre interprete ale secolului XX. 

In 1935, la varsta de 20 de ani, in timp ce canta pe strazile din Paris, Piaf a fost descoperita de proprietarul unui club de noapte. Acesta i-a insuflat incredere promitatoarei interprete, i-a dat celebrul pseudonim (La Môme), care mai tarziu va deveni parte din numele ei de scena si a promovat-o spre celebritate.

Ea a devenit celebra pentru interpretarea unor cantece remarcabile precum "La Vie en Rose," "Non, je ne regrette rien" si "Milord." Aceste melodii s-au transformat in scurt timp in capodopere muzicale si sunt strans asociate de talentul si pasiunea inconfundabile ale artistei. Cu o voce care emotiona profund si versuri care surprindeau inimile ascultatorilor, Edith Piaf a creat muzica care a rezistat trecerii timpului.

La mai bine de un secol de la nasterea sa si la 60 de ani de la trecerea sa in eternitate (10 octombrie 1963), mostenirea muzicala a lui Edith Piaf traieste in continuare. Artisti de pretutindeni ii aduc un omagiu, reinterpretand melodiile sale celebre. Cu spectacole precum Piaf! The Show, artisti ca Nathalie Lermitte aduc pe scena viata si muzica ei intr-o maniera care continua sa incante publicul. 

Alain Delon spunea despre Nathalie Lermitte: "Pentru ca este o mare cantareata si o mare actrita, ea nu o imita pe Piaf... ci este Piaf pe scena!" Nathalie Lermitte s-a nascut intr-o familie de muzicieni si a inceput sa cante inca de la varsta de sase ani in trupa tatalui ei, iar la optsprezece ani a lansat primul album «Tu es tout ce que j’aime», doua extrase pe single vanzand peste 400.000 de copii. 

Cu ocazia aniversarii a saizeci de ani de la moartea lui Edith Piaf, Gil Marsalla si compania Directo Prod au anuntat un impresionant turneu global, cuprinzand nu mai putin de 120 de concerte. Ieri, pe 9 octombrie, acestia au primit si trofeul Million Spectators de la primarul orasului Nisa (Franta). Gil Marsalla si Director Prod sunt incantati sa contribuie la conservarea acestui patrimoniu muzical in lume. 

Piaf! The Show, cu inegalabila Nathalie Lermitte in rolul principal, a avut primul spectacol pe 7 septembrie in Mexico City si urmeaza sa ajunga in peste 30 de tari in acest an, printre care si Romania. Spectacolul va avea loc pe 3 martie la Sala Palatului din Bucuresti. 

Prin intermediul cantecelor de neuitat ale lui Edith Piaf, al proiectiilor de fotografii si a imaginilor atent selectionate si inedite ale unor locatii pariziene celebre din epoca cantaretei, dar si cu ajutorul talentului incontestabil al lui Nathalie Lermitte, Piaf! The Show va poarta in timp, intr-o calatorie emotionanta.

 

Biletele pentru spectacolul PIAF! The Show pot fi achizitionate de la tickets.emagic.ro si din retelele iaBilet incepand de la 139.50 lei.

Un eveniment organizat de Emagic, sprijinit de Institutul Francez din Romania. 

Recomandat de Magic FM

 

 

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului si luminilor foarte puternice. Însă dacă părinții aleg să vină însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziționând bilete de acces și pentru acestia. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult, posesor de bilet propriu.

Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție. Castile de protectie sau dopurile de urechi NU vor fi asigurate de catre organizatori.

 

***

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media a iaBilet.ro inainte de participarea la eveniment.