Bilete STING - My songs - 15 mar '22, ora 19:00 - Sala Polivalenta BT Arena

STING - My songs

Sala Polivalenta BT Arena, Cluj-Napoca

marți, 15 martie '22, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Standing A

Cu loc în picioare, în fata scenei
Include pretul biletului 315 lei si comision de emitere 35 lei

Standing B

Cu loc în picioare, în spatele zonei Standing A
Include pretul biletului 171 lei si comision de emitere 19 lei

Categoria 1

Include pretul biletului 441 lei si comision de emitere 49 lei

Categoria 2

Include pretul biletului 306 lei si comision de emitere 34 lei

Categoria 3

Include pretul biletului 261 lei si comision de emitere 29 lei

Categoria 4

Include pretul biletului 198 lei si comision de emitere 22 lei

Mai sunt doar 5 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Sting cântă la BT Arena din Cluj-Napoca pe 15 martie 2022! Biletele se pun în vanzare vineri, pe 12 noiembrie, la ora 11:00. Membrii Fan Clubului Sting vor avea posibilitatea de a avea acces la bilete exclusive de pre-sales înaintea publicului larg, accesând www.sting.com.

Concertul My Songs al lui Sting este un spectacol exuberant și dinamic, cu cele mai îndrăgite cântece ale sale, scrise de-a lungul carierei ilustre a celui care a câștigat 17 premii Grammy, atât cu The Police, cât și ca artist solo. Apreciat ca fiind un "spectacol magistral de la început până la sfârșit", concertul "îi poartă pe fani într-o călătorie muzicală în timp", cu "hituri precum "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" și "Demolition Man", care punctează un show de neuitat". De asemenea, fanii se vor putea bucura să asculte "Englishman In New York", "Every Breath You Take", "Roxanne", "Message In A Bottle" și multe altele.

Cel mai recent album al lui Sting, The Bridge, va fi lansat la nivel mondial pe 19 noiembrie și prezintă prolificitatea și diversitatea sa în materie de compoziție. Scrisă și înregistrată într-un an de pandemie globală, această nouă colecție îl găsește pe Sting meditând asupra pierderilor personale, separării, perturbării, lockdownului și tulburărilor sociale și politice extraordinare. Reprezentând diferite etape și stiluri din întreaga sa carieră de neegalat și inspirându-se din genuri precum rock n' roll, jazz, muzică clasică și folk, albumul eclectic prezintă sunetul chintesențial al lui Sting pe piese pop-rock, precum salva rock de deschidere a albumului "Rushing Water" și noua piesă cu iz indie-pop "If It's Love". Pentru a explora albumul, vă rugăm să vizitați http://thebridge.sting.com.

Noul serial săptămânal web TV al lui Sting, "On the Bridge", recent lansat, oferă o privire intimă asupra vieții de zi cu zi a muzicianului, în timp ce se pregătește de lansarea noului său album, The Bridge. Într-un gest special față de fanii săi fideli, Sting lansează un nou episod în exclusivitate pe Sting.com în fiecare marți la ora 9:00/ ET. Fiecare episod va rămâne vizibil în exclusivitate pentru membrii fan clubului său timp de 24 de ore și apoi va fi disponibil pentru o vizionare mai largă miercurea la ora 9am/ ET.

În turneu Sting va fi acompaniat de un ansamblu electric-rock, format din Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuță), cu Melissa Musique și Gene Noble (backing vocals).

Invitatul special Joe Sumner va fi prezent la toate datele nou anunțate.

Membrii Fan Clubului Sting vor avea posibilitatea de a avea acces la bilete exclusive de pre-sales înaintea publicului larg, accesând www.sting.com

Pentru informații complete despre turneu, bilete și fan club, vizitați: www.Sting.com