Bilete STING - My songs - 30 sep, ora 19:00 - Sala Polivalenta BT Arena

STING - My songs

Sala Polivalenta BT Arena, Cluj-Napoca

vineri, 30 septembrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Standing A

Cu loc în picioare, în fata scenei
Include pretul biletului 315 lei si comision de emitere 35 lei

Standing B

Cu loc în picioare, în spatele zonei Standing A
Include pretul biletului 171 lei si comision de emitere 19 lei

Stoc epuizat
Categoria 1

Include pretul biletului 441 lei si comision de emitere 49 lei

Mai este doar 1 bilet disponibil

Categoria 2

Include pretul biletului 306 lei si comision de emitere 34 lei

Mai sunt doar 9 bilete disponibile

Categoria 3

Include pretul biletului 261 lei si comision de emitere 29 lei

Stoc epuizat
Categoria 4

Include pretul biletului 198 lei si comision de emitere 22 lei

Stoc epuizat
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Concertul STING - My Songs se reprogramează pentru data de 30 septembrie 2022.
Din cauza restricțiilor impuse de situația epidemiologică, concertul STING – My Songs programat pentru data de 15 MARTIE la CLUJ-NAPOCA se amână pentru data de 30 SEPTEMBRIE 2022. Biletele achiziționate deja vor fi automat valabile la noua dată.
Dacă nu veți dori sau nu veți putea participa la concert la data la care acesta a fost reprogramat, puteți trimite o cerere de rambursare pe www.iabilet.ro/retur până cel târziu joi, 17 martie 2022, ora 23:59. Pentru alte întrebări legate de biletele achiziționate, puteți să vă adresați pe adresa contact@iabilet.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Să ne vedem sănătoși! ᐧ

Cel mai recent album al lui Sting, The Bridge, va fi lansat la nivel mondial pe 19 noiembrie și prezintă prolificitatea și diversitatea sa în materie de compoziție. Scrisă și înregistrată într-un an de pandemie globală, această nouă colecție îl găsește pe Sting meditând asupra pierderilor personale, separării, perturbării, lockdownului și tulburărilor sociale și politice extraordinare. Reprezentând diferite etape și stiluri din întreaga sa carieră de neegalat și inspirându-se din genuri precum rock n' roll, jazz, muzică clasică și folk, albumul eclectic prezintă sunetul chintesențial al lui Sting pe piese pop-rock, precum salva rock de deschidere a albumului "Rushing Water" și noua piesă cu iz indie-pop "If It's Love". Pentru a explora albumul, vă rugăm să vizitați http://thebridge.sting.com.

Noul serial săptămânal web TV al lui Sting, "On the Bridge", recent lansat, oferă o privire intimă asupra vieții de zi cu zi a muzicianului, în timp ce se pregătește de lansarea noului său album, The Bridge. Într-un gest special față de fanii săi fideli, Sting lansează un nou episod în exclusivitate pe Sting.com în fiecare marți la ora 9:00/ ET. Fiecare episod va rămâne vizibil în exclusivitate pentru membrii fan clubului său timp de 24 de ore și apoi va fi disponibil pentru o vizionare mai largă miercurea la ora 9am/ ET.

În turneu Sting va fi acompaniat de un ansamblu electric-rock, format din Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuță), cu Melissa Musique și Gene Noble (backing vocals).

Invitatul special Joe Sumner va fi prezent la toate datele nou anunțate.

Membrii Fan Clubului Sting vor avea posibilitatea de a avea acces la bilete exclusive de pre-sales înaintea publicului larg, accesând www.sting.com

Pentru informații complete despre turneu, bilete și fan club, vizitați: www.Sting.com