Bilete TRENTEMØLLER Memoria Tour | Special guest: GOLAN - 7 sep '23, ora 19:00 - Fratelli Studios

TRENTEMØLLER Memoria Tour | Special guest: GOLAN

Fratelli Studios, București

joi, 7 septembrie '23, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

TRENTEMØLLER revine la Bucuresti pe 7 septembrie, la Fratelli Studio. Special guest: GOLAN (hybrid). Bilete la trentemoller.emagic.ro si in reteaua iaBilet

TRENTEMØLLER revine la Bucuresti cu full live band, pentru un concert ce va avea loc la Fratelli Studio, pe 7 septembrie. In deschidere li se va alatura ca special guest GOLAN (hybrid).

Evenimentul, organizat de Emagic si The Fresh, face parte din a treia etapa a turneului Memoria Tour, organizat pentru a promova albumul omonim, lansat in 2022.

Trentemøller va urca pe scena alaturi de o trupa live, formata dintr-o selectie de patru muzicieni remarcabili: artista islandeza Disa Jakobs (voce si chitara), care detine exact vocea eterica pe care Trentemøller a cautat-o pentru a interpreta melodiile obsedante de pe albumul Memoria; Silas Tinglef (tobe) al carui EP de debut, lansat sub numele 2nd Blood prin label-ul In My Room, a fost produs si mixat de Trentemøller; Brian Batz (chitara), muzicianul din spatele trupei dream pop/ shoegaze Sleep Party People; si Jacob Haubjerg (bas), ce lucreaza de multa vreme cu trupele Sleep Party People si Savage Rose, lansand si piese cu propriul proiect pop/ post punk Luciu.

Cu albumul Memoria, Trentemøller ramane fidel temelor sale familiare, cum ar fi lumina si intunericul, nelinistea si seninatatea, frigul patrunzator si caldura reconfortanta, inspirate de elementele antipodale inerente mediului nordic pe care il consideră "acasa".

Biletele pentru evenimentul TRENTEMØLLER de la Fratelli Studio pot fi achizitionate la categoria unica ACCES GENERAL, de la trentemoller.emagic.ro si in reteaua iaBilet:

EARLY BIRD135 lei + comisioane

ACCES GENERAL157,50 lei + comisioane

Biletele pot fi achizitionate si de detinatorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului si luminilor foarte puternice. Însă dacă părinții aleg să vină însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziționând bilete de acces și pentru acestia. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult, posesor de bilet propriu.

Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție. Castile de protectie sau dopurile de urechi NU vor fi asigurate de catre organizatori.

 

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/LSuCKrwo

***

 

 

TRENTEMØLLER:

Website: http://www.trentemoller.com

Facebook: https://www.facebook.com/trentemoller/

Twitter: https://twitter.com/trentemoeller

Sound cloud: https://soundcloud.com/trentemusic

Instagram: https://www.instagram.com/trentemoeller/

Youtube: https://www.youtube.com/user/trentemollerTV

***

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorilor si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic si The Fresh, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, inainte de participarea la eveniment.